Tietosuojaseloste ja toimitusehdot

AnHyPro Silmägeeli tietosuojaseloste ja toimitusehdot

Tietosuojaseloste 16.10.2020

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

EyeVision Oy (y-tunnus: 2566191-3)

Rauhalantie 4 B105

33480 Ylöjärvi

asiakaspalvelu@silmageeli.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen

  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

  • Tilastollisiin tarkoituksiin

  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalvelu-yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus 

  • Oikaisuoikeus

  • Oikeus peruuttaa suostumus 

  • Poisto-oikeus

AnHyPro Silmägeeli tietosuojaseloste ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Silmageeli.fi on EyeVision Oy:n liiketoiminnan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy EyeVision (y-tunnus 2566191-3 Rauhalantie 4 B105, 33480 Ylöjärvi). EyeVision Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna-maksupalvelu. Voit maksaa ostokset verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut, PostNord sekä Matkahuolto. 

Huomioithan, että postikuljetukseen pitää varata 7 – 14 päivää.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

 

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 5 (viisi) arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Koskee kaikkia verkkokaupasta tilattuja tuotteita.

Asiakaspalautusten postikulut maksaa asiakas itse. Vastaavasti EyeVision Oy sitoutuu maksamaan palautetun tuotteen alkuperäisen hinnan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa ja varmistettuaan palautetun tuotteen eheyden. Rikkoutuneita ja käytettyjä tuotteita ei korvata. Mikäli tuote on särkynyt kuljetuksessa virheellisestä käsittelystä johtuen on tavaraa kuljettanut taho korvausvastuullinen. Tuotepalautuksiin tulee aina liittää palautuslomake, joka löytyy tästä linkistä.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@silmageeli.fi.